De Schove Groep is al jaren actief binnen het vastgoed in de mooie studentenstad Groningen. De opbouw van de vastgoedportefeuille is gestart in de jaren ’60. Het heeft door de jaren heen een unieke portefeuille opgebouwd met objecten gelegen in –en om de binnenstad van Groningen. Hierbij heeft Schove Groep een sterke visie op kwaliteit en heeft zij het belang van wonen nabij het stadshart geprioriteerd:

‘De klokken van de Martinitoren zijn op het hele uur vanuit bijna alle objecten te horen wanneer het raam wordt geopend en de wind goed staat.’

Schove groep richt zich met veel passie op het verhuren, verbouwen en ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige studentenkamers, studio’s en appartementen op goede locaties in Groningen.

Onze missie is het realiseren en verhuren van studentenkamers, studio’s en appartementen waarin de huurders met heel veel plezier kunnen wonen en leven. Studeren en wonen in Groningen moet een beleving zijn, waar wij graag ons steentje aan bijdragen!

Het Team

Schove Groep houdt kantoor op het Lopendediep 20. Op het kantoor bevindt zich de huurdersbalie, administratie en het management van Schove Groep. De administratie omvat de verhuur- en financiële administratie.

Schove Groep werkt met vaste openingstijden voor (potentiële) huurders voor allerlei vragen en doorgeven van onderhoudsklachten. Onderhoudsklachten kunnen ook via de website worden doorgegeven. Geopend op afspraak. Wij zijn alleen telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van: 9 – 12 uur / 13 – 16.30 uur

Schove Groep beschikt over een eigen onderhoudsdienst. Naast klachtenafhandeling/ reparatie- opdrachten wordt de onderhoudsdienst ook ingezet voor grootschalige projecten.